Infusiona’t

Home  /  Current Page

nina

 

(IN)FUSIONA’T és un projecte creat amb  la finalitat de donar  suport a la creació de propostes escèniques vinculades al flamenc.

A finals d’any s’obre una convocatòria adreçada a persones, grups, companyies i col·lectius que estiguin treballant en una proposta escènica vinculada al flamenc, en el seu sentit més ampli : i és que a l’ (in)fusiona’t hi ha lloc per a tothom, des d’una proposta musical de flamenc fussió a un espectacle de titelles flamenques, un punxadiscs rumbero, una obra de dansa-teatre, una òpera flamenca o una videoprojecció per bulerías amb violoncel de fons… imaginació, art i flamenc al poder!
Entre totes les propostes rebudes, es seleccionen  3 projectes que disposaran d’un espai de creació al Centre Cívic Besòs, entrant en un pla de suport i assesorament a la creació del centre:
  • Un espai de creació al CCB durant tres mesos, entre gener i juny de 2017. Des d’aquest espai de creació es podrà desenvolupar i treballar la proposta.
  •  Programació i exhibició de la proposta treballada en l’agenda cultural de l’equipament; protagonitzant ‘Una Pinzellada Flamenca’ durant el segon trimestre del curs.
  • Suport tècnic per part del personal del CCB durant el procés creatiu: recursos materials disponibles, suport en la comunicació i difusió, imatge, etc…
Finalment, entre les tres propostes seleccionades, un cop acomplerts els compromisos per ambdues parts, un jurat composat per tres membres especialitzats en flamenc, programació cultural i mitjans de comunicació, en triarà una per a programarla en la propera edició del cicle de Flamenc al Besòs, (IN)FUSION FLAMENCA, que es celebra durant el mes de novembre.

 

+ info i convocatòria a: https://infusionat.wordpress.com

 Enguany, el projecte del (in)fusiona’t 2016 que s’exibirà durant aquesta edició de la (in)fusion flamenca és Hostal Pascual, de Cia Jose Manuel Álvarez; es una producció de Flamenco Projects una proposta de dansa i música teatralitzada on ens endinsarem en la recepció d’un hostal vibrarà al compàs flamenco dels tres únics hostes que s’hi allotgen.

Jose Manuel Álvarez  (ball)hostal

Lucas Balbo (percussió)

Pere Martínez (cant)