Infusiona’t 2018

Home  /  Current Page

nina

 

(IN)FUSIONA’T és un projecte creat amb  la finalitat de donar  suport a la creació de propostes escèniques vinculades al flamenc.

A finals d’any s’obre una convocatòria adreçada a persones, grups, companyies i col·lectius perquè  treballin en una proposta escènica vinculada al flamenc, en el seu sentit més ampli.
En aquest projecte, l'(in)fusiona’t, hi ha lloc per a tothom, des d’una proposta musical de flamenc fusió passant per un espectacle de titelles flamenques, un DJ rumbero, una obra de dansa-teatre, una òpera flamenca o una videoprojecció per bulerías amb violoncel de fons… Imaginació, art i flamenc al poder!
Entre totes les propostes rebudes, es seleccionen 3 projectes que disposen d’un espai de creació al Centre Cívic Besòs, entrant en un pla de suport i assessorament a la creació del centre:
  • Un espai de creació al CCB durant tres mesos, entre gener i juny de 2018. Des d’aquest espai de creació es podrà desenvolupar i treballar la proposta.
  •  Programació i exhibició de la proposta treballada en l’agenda cultural de l’equipament; protagonitzant ‘Una Pinzellada Flamenca’ durant el segon trimestre del curs.
  • Suport tècnic per part del personal del CCB durant el procés creatiu: recursos materials disponibles, suport en la comunicació i difusió, imatge, etc…
Finalment, entre les tres propostes seleccionades, un cop complerts els compromisos per ambdues parts, un jurat composat per tres membres especialitzats en flamenc, programació cultural i mitjans de comunicació, en triarà una per a programar-la en la propera edició del Cicle de Flamenc al Besòs, (IN)FUSIÓN FLAMENCA, que es celebra durant el mes de novembre.

 

+ informació i convocatòria a partir de desembre del 2017 a través de la pàgina de l'(in)fusiona’t 2018.

 Enguany, el projecte del (in)fusiona’t 2017 que s’exhibirà durant aquesta edició és Contemplación de Bárbara Balbo conjuntament amb Lucas Balbo a la percussió, Mélodi Gimard al piano i Andrés Patiño al càrrec de la part d’audiovisuals.

Aquesta obra està basada en el llibre ‘Contemplación’ de Franz Kafka, on mitjançant els diferents estils musicals i de dansa de l’art flamenc aconsegueixen transmetre a les espectadores les emocions que genera la lectura de l’obra de Kafka.

 

Relats como ‘Resolucions’ i ‘Els Arbres’, ens porten de viatge als nostres sentiments més profunds. Una explosió artística expressada amb música en directe, ball i projecció de vídeos i imatges.

 

Contemplación
Bárbara Balbo – Cante i Ball
Lucas Balbo – Percussió
Mélodie Gimard – Piano
Andrés Patiño – Audiovisuals